Marjan van Biert

Over Marjan

SKJ Psycholoog

Mijn naam is Marjan van Biert en ik werk bij Praktijk Extralent in de volwassenzorg, die nog in de beginfase was, toen ik begon. Inmiddels is er een continue stroom aanmeldingen voor volwassenen, met problemen gerelateerd aan hun eigen hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid of volwassenen die zich als ouder gesteld zien voor een opvoeding van een (of meerdere) hoogbegaafde en hooggevoelige kind(eren).

In mijn leven kwam ik erachter hoe fijn het kan zijn om met iemand in gesprek te gaan over je problemen. Door dingen uit te spreken ga je vanzelf ordenen en kom je op andere ideeƫn. Dat was ƩƩn van de redenen waarom ik psychologie ben gaan studeren.

Samen met jou (of met jullie) ga ik uitzoeken waar we met onze gesprekken naartoe gaan werken.

In mijn werkzame leven heb ik op verschillende plekken in volwassenzorg en jeugdzorg gewerkt als psycholoog. Enkele jaren geleden ben ik mijn eigen praktijk gestart, waar ik (jong)volwassenen behandel met uiteenlopende klachten. Daarnaast werk ik bij Extralent.

Ik ben geĆÆnteresseerd in de mens tegenover mij, in de wijze waarop je het intensieve leven hebt kunnen leven tot nu toe, en ook zie ik de pijn, de angst, het verdriet, de eenzaamheid, die daarmee ver weggestopt konden worden. Samen proberen we emoties en gedachten een gebalanceerde plaats te geven in je leven, zodat je de beste versie van jezelf mag en kan worden! Het is belangrijk bewust te worden van wie je bent, wat je doet en wat je nodig hebt! De weg ernaar toe, kunnen we samen doen.