Vergoedingen

Jeugdigen

De zorg voor jeugdigen (0 tot 18 jaar) hebben de gemeentes uit de regio bij ons ingekocht. We hebben contracten met de volgende regio’s: Regio Foodvalley (waaronder ook gemeente Ede), Regio Gelderland Centraal en Regio Zuid-Oost Utrecht. Als je zorg nodig hebt voor jouw kind, kan deze via jouw gemeente worden aangevraagd of eventueel via een verwijzing van de huisarts.

Als je niet uit een van bovenstaande regio’s komt, heb je een PGB nodig of betaal je de zorg zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie daarover.

Volwassenen

Vergoeding voor de zorg voor volwassenen loopt niet via de jeugdwet. Dat betekent dat de zorg kan worden ingekocht middels een PGB vanuit de WMO. Neem hiervoor contact op met je gemeente. Werkgevers zijn ook vaak bereid een traject (deels) te vergoeden vanuit budget duurzame inzetbaarheid of scholingskosten. Overleg die mogelijkheden met je werkgever. Wij maken hiervoor graag een offerte op maat. Betaal je zelf? Dan betaal je ‚ā¨150,- per uur.

Beperkt inkomen

Is er hulp nodig, maar zijn er geen financieringsmogelijkheden via je eigen gemeente en je bent ook niet in de mogelijkheid om de zorg zelf te bekostigen? Neem dan toch contact met ons op. Wij doen jaarlijks een aantal onderzoeken/ gesprekken tegen gereduceerd tarief/kosteloos voor dit soort situaties.