Onderstaande reacties hebben we mogen ontvangen:

 

“Hanneke is zeer betrokken, professioneel, eerlijk en heeft een goede dosis inlevingsvermogen in kinderen. We hebben veel aan haar hulp gehad. We geven Praktijk Extralent een 9 voor de geleverde diensten en zouden Hanneke zeker bij anderen aanraden.”

P.W.

 

“De studiedag over de persoonlijkheidskenmerken van hoogbegaafden gaf me heel veel nieuwe inzichten en handvatten! Hanneke is heel kundig, ze weet waar ze het over heeft en ze kan veel praktijkvoorbeelden geven. Haar ervaring in het onderwijs maakt dat ze alles steeds heel praktisch kan maken voor in de klas. Het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee Hanneke dit bracht was geweldig. Ik heb niet eerder een studiedag gehad waarbij ik het jammer vond dat ie was afgelopen, bij deze had ik dat wel. Ik zie uit naar het vervolg!”

Leerkracht o.b. van OBS de Lettertuin, Ede

  

“Mijn man en ik hebben bij Praktijk Extralent een oudercursus gedaan over hoogbegaafdheid. In 5 bijeenkomsten heeft Hanneke ons wegwijs gemaakt in wat hoogbegaafdheid precies inhoudt. Een heel compleet verhaal waar we, ondanks de kennis die we zelf al hadden opgedaan over dit onderwerp, veel nieuwe dingen van geleerd hebben. Er was tijdens de cursus veel ruimte voor vragen over onze eigen gezinssituatie, dat was heel waardevol. De laatste bijeenkomst mochten we mensen die bij ons gezin betrokken zijn meenemen naar de praktijk. Geweldig! Onze ouders snappen nu nog meer hoe hun kleinkinderen in elkaar zitten. We raden Praktijk Extralent zeker aan en geven Hanneke een 9 voor haar fijne cursus.

N en B, Bennekom

 

“Hanneke heeft in een gesprek met school precies de vinger op de zere plek weten te leggen. En vervolgens had ze een berg tips en adviezen waar de school meteen mee aan de slag kon gaan. Hanneke weet overduidelijk waar ze het over heeft, zeer kundig dus! We geven Hanneke een 10 en raden haar absoluut aan bij anderen en weten haar ook weer te vinden wanneer dat nodig is.”

N.

 

“We kwamen bij Praktijk Extralent met vragen over de opvoeding van onze hoogbegaafde kinderen. Hanneke is steeds heel eerlijk en direct waardoor we snel tot de kern van het probleem kwamen. Bijzonder hoe snel ze dit boven tafel kreeg! We voelden ons echt gehoord en begrepen. Ze heeft veel handvatten gegeven voor ons thuis waar we veel aan hebben. We zouden Hanneke zeker aanraden bij anderen en geven haar een 9!”

V. E.

 

“Hanneke heeft onze zoon geobserveerd in de klas en naar aanleiding daarvan een advies gegeven voor een passende leerlijn op school. In haar uitgebreide verslag herkenden we onze zoon precies!”

T. M.