Een greep uit de reacties die we hebben mogen ontvangen:

“We hebben nog nooit zo’n uitgebreid en persoonlijk verslag gelezen als dat van Praktijk Extralent. Het is heel duidelijk dat ze het kind echt goed gezien hebben! We zijn blij met alle duidelijke adviezen.”

Leerkracht de Pionier in Maarssen

“We hoorden veel goede verhalen over de onderzoeken bij Praktijk Extralent. Maar omdat het altijd een flinke smak geld is, vonden we het toch best spannend om te gaan. We hebben voor onze dochter een didactisch onderzoek en begaafdheidsonderzoek laten uitvoeren en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Na deze onderzoeken hadden we ons kind helemaal in beeld en konden we met heel veel nuttige informatie en adviezen terug naar school. We zijn ook erg blij met de testers waarmee onze dochter een goede klik had. We vonden de sfeer in de praktijk heel erg fijn!  Dus wie nog twijfelt… ;)”

Ouders Lynn

“We hadden al heel wat hulpverlening achter de rug. Pas toen we bij Praktijk Extralent kwamen, voelden we ons pas echt begrepen. Ze hebben onze zoon en daardoor ons gezin enorm geholpen.”

Ouders M uit Veenendaal

“Door de trainingen op onze school die Praktijk Extralent heeft verzorgd, hebben geleerd op een hele andere manier naar het gedrag van kinderen te kijken. We zijn blij met alle kennis en ervaring die Extralent met ons gedeeld heeft. We hebben hierdoor als team mooie nieuwe stappen kunnen zetten in. ”

Leerkracht I.B.S. Al Amana in Ede

“Ik ben zo blij met de ondersteuning van Praktijk Extralent bij de gesprekken op school. We kunnen eindelijk stappen zetten met de school zonder het gevoel dat ik steeds me steeds de zeurouder voel.”

Ouders B 

“Hanneke is zeer betrokken, professioneel, eerlijk en heeft een goede dosis inlevingsvermogen. We hebben veel aan haar hulp gehad. We geven Praktijk Extralent een 9 voor de geleverde diensten en zouden Hanneke zeker bij anderen aanraden.”

P.W.

“De studiedag over de persoonlijkheidskenmerken van hoogbegaafden gaf me heel veel nieuwe inzichten en handvatten! Hanneke is heel kundig, ze weet waar ze het over heeft en ze kan veel praktijkvoorbeelden geven. Haar ervaring in het onderwijs maakt dat ze alles steeds heel praktisch kan maken voor in de klas. Het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee Hanneke dit bracht was geweldig. Ik heb niet eerder een studiedag gehad waarbij ik het jammer vond dat ie was afgelopen, bij deze had ik dat wel. Ik zie uit naar het vervolg!”

Leerkracht o.b. van OBS de Lettertuin, Ede

  

“Mijn man en ik hebben bij Praktijk Extralent een oudercursus gedaan over hoogbegaafdheid. In 5 bijeenkomsten heeft Hanneke ons wegwijs gemaakt in wat hoogbegaafdheid precies inhoudt. Een heel compleet verhaal waar we, ondanks de kennis die we zelf al hadden opgedaan over dit onderwerp, veel nieuwe dingen van geleerd hebben. Er was tijdens de cursus veel ruimte voor vragen over onze eigen gezinssituatie, dat was heel waardevol. De laatste bijeenkomst mochten we mensen die bij ons gezin betrokken zijn meenemen naar de praktijk. Geweldig! Onze ouders snappen nu nog meer hoe hun kleinkinderen in elkaar zitten. We raden Praktijk Extralent zeker aan en geven Hanneke een 9 voor haar fijne cursus.

N en B, Bennekom

“Hanneke heeft in een gesprek met school precies de vinger op de zere plek weten te leggen. En vervolgens had ze een berg tips en adviezen waar de school meteen mee aan de slag kon gaan. Hanneke weet overduidelijk waar ze het over heeft, zeer kundig dus! We geven Hanneke een 10 en raden haar absoluut aan bij anderen en weten haar ook weer te vinden wanneer dat nodig is.”

N.

“We kwamen bij Praktijk Extralent met vragen over de opvoeding van onze hoogbegaafde kinderen. Hanneke is steeds heel eerlijk en direct waardoor we snel tot de kern van het probleem kwamen. Bijzonder hoe snel ze dit boven tafel kreeg! We voelden ons echt gehoord en begrepen. Ze heeft veel handvatten gegeven voor ons thuis waar we veel aan hebben. We zouden Hanneke zeker aanraden bij anderen en geven haar een 9!”

V. E.

“Hanneke heeft onze zoon geobserveerd in de klas en naar aanleiding daarvan een advies gegeven voor een passende leerlijn op school. In haar uitgebreide verslag herkenden we onze zoon precies!”

T. M.