Praktijk Extralent in Ede biedt, door haar unieke holistische aanpak, specialistische zorg voor hoogbegaafden van alle leeftijden. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Office Medewerker

voor 24 uur per week

Een echte Extralenter! Die net als wij gelooft in onze aanpak en mee wil werken aan onze ambitie om de beste zorg te verlenen op ieder moment. 

We werken vanuit ons hart met hoogbegaafden. De kernwaarden aandacht, proactief, echtheid, eerlijkheid, deskundigheid en maatwerk staan hoog in het vaandel. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Steeds meer mensen weten onze gespecialiseerde praktijk te vinden. Vaak komen zij als eerste telefonisch met jou in contact. Jij bent ons visitekaartje en weet op een empathische manier zicht te krijgen op de hulpvraag en plant een afspraak in bij één van de collega’s. Je ontvangt op deze manier onze nieuwe cliënten. Onze bestaande cliënten help je hun weg te vinden in onze gastvrije en laagdrempelige praktijk.
Daarnaast verzorg je de (financiële) administratie in de breedste zin van het woord, beantwoord je mails, heb je contact met organisaties waarmee we samenwerken zoals gemeenten, scholen en de sociale verzekeringsbank. En doe je als office medewerker nog veel meer om onze praktijk soepel te laten verlopen. Je kent het wel: zorgen dat de koffiebonen op voorraad zijn (want oh wee….), het pand netjes is, onze gewaarde planten toespreken, noem maar op.

Omdat we groeiende zijn willen we ook graag dat je in ieder geval de personele administratieve werkzaamheden gaat overnemen van de twee eigenaren. En er volgt vast meer.

Wij bieden jou? 

 • Een gezellig, warm en open team. We lachen (en soms huilen) met elkaar en nemen onszelf niet altijd even serieus.
 • Een plek waar je kunt leren en fouten mag maken en we samen gaan voor hoge kwaliteit. Ruimte dus voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibele invulling van je werktijden. Deze bepalen we in overleg maar je werkt in ieder geval woensdag en/of vrijdagochtend van 8.45 tot 12.15 uur bij ons op kantoor. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Ruimte om mee te denken en werken in de ontwikkeling van ons bedrijf.
 • Een goed salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en vergelijkbaar met de jeugdzorg-salarisschaal 7. Indeling is afhankelijk van jouw expertise.
 • Ruime vakantiedagen, een eindejaarsuitkering en bijdrage voor je pensioen.

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denk niveau 
 • Een relevant administratief/secretariële opleiding, op minimaal MBO 4 niveau
 • Ruime recente ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij ervaring op het gebied van personeelsadministratie (HR) een mooie aanvulling is in het team
 • Kennis en ervaring in het verbeteren van de ‘office’ binnen een groeiend bedrijf
 • Goede ideeën hoe je de twee eigenaren en andere collega’s kan ondersteunen en ontzorgen
 • Je bent accuraat, geduldig en cliëntgericht
 • Je kan uitstekend communiceren met onze cliënten en natuurlijk ook met ons
 • Ervaring in werk of privé met hoogbegaafden is geen must, maar komt zeker goed van pas

Lijkt je dat wat? Stuur ons dan een origineel bericht waarin we je een beetje leren kennen en waaruit je expertise blijkt. Een officiële sollicitatiebrief hoeft dus voor ons niet maar we ontvangen wel graag je CV. Beide mag je mailen naar info@praktijkextralent.nl t.a.v. Hanneke Reitsma en Arrianne van de Pol.  Wil je meer weten van onze praktijk? Kijk dan even verder op onze website. 

Wil je eerst meer weten en kijken of er een klik is dan kan je ons een appje sturen naar 06- 1881 0585 om een kort belletje in te plannen.