Mijn naam is Lotte Borkus en ik woon in Baak. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar of speel ik gezelschapsspelletjes. Ook vind ik het maken van puzzels erg leuk en lees ik graag boeken.

De Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) heb ik met succes afgerond. De ALPO is een combinatiestudie van de PABO aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit, beiden te Nijmegen. De combinatie van theorie en praktijk in deze veelzijdige en uitdagende opleiding sprak mij erg aan. Na de ALPO besloot ik verder te leren en heb ik de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen gevolgd.

Gedurende de opleiding hebben mijn nieuwsgierige, enthousiaste en leergierige houding mij geholpen om kinderen te enthousiasmeren en vooral, net als ik, plezier te hebben in leren. Net zo leuk vind ik het om kennis over te brengen en een persoonlijke band aan te gaan met kinderen om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hier haal ik enorm veel energie en voldoening uit!

Ik hecht veel waarde aan het creƫren van een omgeving waarin verschillen tussen mensen er mogen zijn en gewaardeerd worden. Een omgeving waar talenten ontdekt kunnen worden en iedereen gelijkwaardig, maar niet hetzelfde is. Wat fijn dat ik bij Praktijk Extralent de mogelijkheid krijg om mij daarop te richten en mijzelf rondom meer- en hoogbegaafdheid verder te kunnen ontwikkelen!