Hallo! Mijn naam is Anne en ik ben operationeel manager bij Praktijk Extralent. Ik ben verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen van de praktijk; van toezien op processen tot financiën, van planningen tot nieuwe ideeën uitwerken. Enorm divers dus! Als je bijvoorbeeld een intake hebt gehad, dan begeleid ik het proces daarna van vergoeding tot je eerste afspraak. Met mijn werk ontlast ik Hanneke en Arrianne met hun managementtaken, waardoor zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op waar ze het best in zijn; er zijn voor jullie.

Op maandag, dinsdag en woensdag zal je me zien rondlopen op de praktijk.

Wat ik belangrijk vind is dat ieder mens zich gezien voelt. En dat iedereen mag ervaren dat hij/zij goed genoeg is zoals hij/zij is. Dat je je vrij mag voelen als je jezelf bent.

Bij Praktijk Extralent kan iedereen ongedwongen en eerlijk ontdekken wat zijn/haar talenten en/of capaciteiten zijn. Deze zelfkennis draagt bij aan vertrouwen in jezelf en helpt bij het maken van passende keuzes. Ik wens iedereen een leven toe waarin hij/zij in zijn eigen kracht kan staan.

Toen ik als moeder in de praktijk binnen kwam, met één van onze drie zonen, voelde ik me welkom. We vonden er één en al herkenning en erkenning. Ik ben blij dat ik nu ook onderdeel mag zijn van dit warme team. Ouder zijn is niet altijd gemakkelijk. En ouder zijn van een hoogbegaafd kind zorgt vaak voor nog meer uitdagingen. Dan is het fijn om ergens te kunnen praten over de dingen die spelen. Praktijk Extralent is zo`n plek. Waar kennis en ervaring gedeeld worden. En een plek waar iedereen kan groeien.

Als jullie de praktijk binnen lopen, steek gerust je hoofd even om de hoek bij de schuifdeur bij de ingang en ik zal je welkom heten!

Wie weet tot ziens.