Judith Eysbroek

Over Judith

  • Specialist hoogbegaafdheid
  • Onderwijsspecialist
  • Begeleider Huiskamergroep

Hoi! Mijn naam is Judith Eysbroek, je vindt mij als je de huiskamer van Extralent binnenloopt. Daar vangen we kinderen op die (deels) uitvallen op school.

In mijn eigen huiskamer vind je me vaak achter de piano, of ik speel een spelletje met een van van mijn 3 pubers. Ook wandel, skate en fiets ik graag samen met mijn man.

In de huiskamer van Extralent ben ik er volop voor de deelnemers! Ik wil ze geven wat ze nodig hebben. Een welkom gevoel, een luisterend oor, een gezellig samenzijn, een uitdagende opdracht, een begripvol hart, een liefdevolle omarming… Met mijn gevoelige karakter en doorleefde kennis over hoogbegaafdheid ontstaat er vaak een echte connectie. Vanuit die connectie ga ik samen met de deelnemer op zoek naar hoe nu verder, dit aansluitend op de doelen die met de deelnemer, de ouders en de begeleiders opgesteld worden. 

Voor mij persoonlijk is Extralent een terug van weggeweest. Na 20 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, plusklasleerkracht en Intern Begeleider, gaf ik mijn onderwijsbaan op om aan de slag te gaan als coach bij Extralent. Na een ‘fulltime-thuis-pauze’ ingelast te hebben voor mijn gezin, vind ik het heerlijk om me weer thuis te voelen bij Extralent. En dat thuisgevoel deel ik graag, in de huiskamergroep!