Bianca Oskam-Pichot du Plessis

Over Bianca

  • Officemedewerker
  • HR- administratie

Ik ben Bianca Oskam-Pichot du Plessis. Ik ben getrouwd en moeder van drie getrouwde kinderen en oma. Na mijn middelbare school opleiding ben ik begonnen als leidinggevende bij Blokker in Zaltbommel. Daarna ben ik gestopt met werken en heb ik me volledige aandacht aan ons gezin kunnen geven. In de afgelopen 14 jaar heb ik mijn werkervaring opgedaan in verschillende fysiotherapie praktijken als administratief medewerkster, vestiging assistent en financieel medewerkster.

Binnen ons gezin heb ik de ervaring opgedaan met hoogbegaafdheid. Onze oudste zoon is getest toen hij in groep 4 zat. Zijn leerkracht wilde graag de bevestiging om hem op een goede manier te kunnen begeleiden. Ondanks de goede begeleiding vanuit school hebben wij als ouders ook de andere kant van de medaille gezien en ervaren binnen het spectrum van hoogbegaafdheid. Toch had ik het niet willen missen, want het heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Ik hou ontzettend van kinderen en mijn hart is groot genoeg om hoogbegaafde kinderen net dat extra stukje aandacht te kunnen geven.

In het voorjaar van 2022 kwam ik op gesprek bij Praktijk Extralent en direct bij binnenkomst voelde ik een verbondenheid. Al snel ervaarde ik een bijzondere verbinding met het personeel en het management en de werkzaamheden die daarmee gepaard gingen, daar heb ik mijn werkzaamheden op aan kunnen passen en heb ik mijn plekje weten te vinden binnen deze praktijk. Tegelijkertijd vind ik de verbinding met ouders en kinderen binnen de praktijk ook erg leuk en sta ik ook altijd open om het luisterend oor voor eenieder te kunnen zijn.