Ingeborg Hofman

Ik ben Ingeborg Hofman, 32 jaar, getrouwd en moeder van drie jongens. Sinds december 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als officemanager bij Praktijk Extralent.

Vanuit mijn moederrol is mijn interesse voor hoogbegaafdheid gewekt en ken ik de voor- en nadelen die dit voor kinderen met zich mee kan brengen. Wat is het fijn om erkenning, advies en antwoorden te krijgen bij vragen en problemen. En wat is het helpend om meer kennis en inzicht te krijgen over het omgaan met hoogbegaafdheid en alles wat erbij kan komen kijken. Mijn eigen ervaring hierin maakt dat ik mij extra bevlogen en vol passie inzet in het werken bij Praktijk Extralent.

De rode draad in mijn werkzame leven zou je kunnen omschrijven als ‘door dienstverlenend te zijn, mensen weer een stap verder te helpen’. Ik word gelukkig van het in contact zijn met andere mensen, ze te mogen informeren en concrete zaken voor ze uit te zoeken en regelen. Mijn collega ’s bij Praktijk Extralent hierin te mogen faciliteren en ervoor te zorgen dat zij hun werk op de beste manier kunnen doen, geeft mij veel energie en voldoening. Hoe bijzonder is het dan dat ik ook mijn werkervaring hier kan inzetten en samen met mijn collega’s van betekenis kan zijn deze doelgroep.